T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / SELÇUKLU - Mehmet Nuri Küçükköylü İmam Hatip Ortaokulu

Mehmet Nuri Küçükköylü İmam Hatip Ortaokulu

Telefon
332 248 34 35
Belgegeçer
332 249 61 77
WEB
https://mnkiho.meb.k12.tr
Adres
Binkonutlar Mah. Erenkaya Cad. No33 Selçuklu/KONYA Okulumuza 16 numaralı Binkonutlar dolmuşu, 52,53 ve 56 numaralı Otobüsler, ayrıca Tramvay ile erenkaya durağında inerek batı yönünde 300 metre yürüyerek ulaşılabilmektedir.
Vizyon
Her geçen yıldan daha fazla öğrencimizi Fen, Anadolu ve diğer ortaöğretim kurumlarına yerleştirmek, bu okullara yerleşemeyen öğrencilerimizi de içinde yaşadıkları toplumla barışık ve onu tanıyan, toplumun değerleriyle uyumlu, sahip olduğu donanımın elverdiği ölçüde değerler üreten, gelecekten asla ümidini kesmeyen, zorluklarla usulü çerçevesinde mücadele etmesini bilen, mezara kadar bilgi ve donanımını artırıp geliştirme azminde, dürüst ve erdemli insanlar olarak yetiştirmek en büyük hedefimizdir. Kendilerine geleceğimizi teslim edeceğimiz mezun olacak bütün öğrencilerimizin; nitelikli, kendisine, ailesine, toplumuna, milletine ve insanlığa faydalı işler yapan kişiler olmalarını ve kendi menfaatini öncelemeyen insanlar olarak dünya sathında konuşlanmalarını sağlamak en önemli vizyonumuzdur
Misyon
Çatımız altına toplanan çocuklarımızı, hiçbir fire vermeden hayata hazırlamak, istisnasız hepsini orta öğrenime en iyi şekilde hazırlamak için elimizi onlara uzatmış durumdayız. Elimizi tutan herkesi istediğimiz noktaya getireceğimizden eminiz. Ancak ısrarla elimize yapışmaktan kaçınanlara, bizim onlara gösterdiğimiz hedeften sapıp vitrinlere takılıp kalanlara, amaç birlikteliği sağlayamadıklarımıza, sıkça periyotlarla uyarı görevimizi yapmaktan ve üzülmekten başka yapabileceğimiz bir şeyin olmadığını da belirtmek isteriz. Bu süreçte okul idaresi, öğretmen, veli ve öğrenci işbirliğinin, bunlardan herbirinin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmalarının çok önemli olduğunun da altını çizmek durumundayız.
Başarılar
0
Öğretmen :66
Öğrenci :740
Derslik :31
Atölye-İşlik :2
Toplantı Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :2
Fen Laboratuvarı :1
Müzik Sınıfı :1
Oyun Odası :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3055
Öğretim Şekli :normal öğretim
Saatler
8.20-14.50
Isınma
Doğalgaz Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
-İngilizce -Arapça
Pansiyon Bilgileri
Okulumuzda Pansiyon yoktur.
Ulaşım
Otobüs(52,53,56,47,48 nolu), Tranvay ve Bikonut Dolmuşları ile.
Servis Bilgisi
Okulumuzda öğrenciler için servis vardır...
Yerleşim Yeri
Binkonutlar Mahallesi Erenkaya Caddesi No:33 SELÇUKLU/KONYA..
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Merkezde.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Futbol, Basketbol, Voleybol, Güreş, Badminton, Tenis, Geleneksel Çocuk Oyunları, Bocce..vb.
Bilimsel Etkinlikler
Tübitak 4006 Bilim Projeleri
Proje Çalışmaları
e -twinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ERASMUS+
Yazdır