T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / SELÇUKLU - Mehmet Nuri Küçükköylü İmam Hatip Ortaokulu

Yeni projemiz

   Projemiz 'Love My City',Fransa koordinatörlüğünde,Türkiye,Norveç,Danimarka,Romanya ve Avusturya'nın ortak olduğu,Türkiye Ulusal Ajansı tarafında desteklenen bir Erasmus+ Ka229  projesidir.

    Alvin TOFLER'in '21.yüzyılın cahilleri okuyamayan ve yazamayanlar değil,öğrenmeyi öğrenemeyenler olacak' sloganıyla yola çıktığımız projemizde amacımız,birlikte öğrenmek,yeni teknolojilerin kullanımı,sağlıklı yaşam,din ve inanışlar,çevre,yenilenebilir kaynaklar,trafik güvenliği,özel gereksinimli öğrenciler ile ilgili iyi uygulamaların karşılıklı değişimini sağlamaktır.

    Projemizin süresi 24 aydır.Projemiz kapsamında her ülkeden 4 öğrenci ve iki öğretmenin katılacağı 6 öğrenme-öğretme faaliyeti planlanmıştır.Bu faaliyetlerin üçü öğrencilere,diğer üçü ise öğretmenlere yönelik olacaktır.Öğretmen ve öğrencilerimiz bu öğrenme ve öğretme faaliyetleri ile   yabancı dil becerilerini geliştirmekte,farklı ülke ve kültürleri tanımakta ve farklı eğitim sistemlerini yerinde inceleme şansını elde etmektedirler.

  Proje sonunda,final ürünü olarak bir e-kitap hazırlanacak olup,kitabın linkine okulumuzun internet sitesinden ve Erasmus+ Project Results Platformundan ulaşılabilecektir.

   Bize bu imkanları sunan Erasmus+ programına,Türkiye Ulusal Ajansına teşekkürler...

10-06-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.06.2021 - Güncelleme: 04.07.2023 16:35 - Görüntülenme: 504
  Beğen | 3  kişi beğendi