KONYA / SELÇUKLU - Mehmet Nuri Küçükköylü İmam Hatip Ortaokulu

ÖĞRETMENLERİMİZ MY CITY PROJESİ KAPSAMINDA DANİMARKA EĞİTİM SİSTEMİNİ İNCELEMEK VE TANIMAK İÇİN DANİMARKA'YA GİTTİ...

Okulumuzda yürütülmekte olan,Türkiye Ulusal Ajansının desteklediği,Love My City başlıklı Erasmus+ Ka229 projesi kapsamında projenin ikinci öğrenme-öğretme faaliyeti 16-20 Mayıs,2022 tarihleri arasında Danimarka'nın Helsinge kentinde okul müdürümüz Yusuf KARACA ve  İngilizce öğretmenlerimiz Sevim TELİS ve Mehmet Uygur'un katılımıyla gerçekleşti. Ev sahibi okulun sürdürülebilir kalkınma,yeşil   enerji gibi konularda bilgi ve tecrübelerini paylaşmasının yanısıra,flipped classroom,google earth,coggle gibi Web 2araçları nın ele alındığı öğrenme-öğretme faaliyetleri son derece verimli geçti. Farklı okul ve  kurumlara da ziyaretler gerçekleştiren ekibimiz,bu ziyaretle Danimarka eğitim sistemini de yakından gözlemleme şansı elde etti. Kültürel gezilere de katılan proje ekibi,Erasmus+ projelerinin,farklı eğitim sistemlerini incelemek,eğitimler almak,farklı kültürleri tanımak ve yabancı dil iletişim becerilerini geliştirmek için çok büyük bir şans olduğunu  belirtti.

02-06-2022

Yayın: 02.06.2022 - Güncelleme: 02.06.2022 22:57 - Görüntülenme: 894